Syömishäiriöinen Lady Gaga lihonut – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suomessa muutama päivä sitten konsertoinut maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on nyt joutunut viihdelehtien hampaisiin tuoreiden kuviensa merkeissä. Tähti bongattiin Suomen keikan jälkeen esiintymässä jo Norjassa.

Norjassa Monster Ball -kiertueen keikalla ikuistetut valokuvat ovat nyt päätyneet julkisuuteen Yhdysvalloissa saakka. Katso kuvat tästä. Niiden perusteella supertähden on päätelty saaneen lisää elopainoa. Gaga esiintyi viikonloppuna Oslossa, ja hän näyttää saaneen viimein hiukan lihaa luidensa ympärille. Tähden taistelu painoaan vastaan voi vain valitettavasti muodostua hänelle vielä suuremmaksi ongelmaksi ajan mittaan.

Laulajan kerrotaan olleen viime vuonna muutaman kerran sairaalassa, sillä hän näännytti itseään nälkään. Tämä johtui hänen mukaansa tarpeesta mahtua esiintymisasuihin. Tähdellä kerrotaan olevan myös vakavia pelkotiloja. Kerroimme jo viime kesänä kuinka keikkajärjestäjä paljasti joutuneensa tilaamaan ghostbustersit tarkistamaan keikkapaikan pahat henget ennen supertähden keikkaa. Lontoon O2 Arenalle suoritettu tarkistus maksoi noin 6.000 euroa. Hotellihuoneet ja tapahtumapaikat, joissa Gaga majoittuu tai vierailee, joudutaan tutkimaan etukäteen pahojen henkien ja paranormaaleiden ilmiöiden varalta.