Katy Perryn hääjärjestäjää uhkaa vankeus

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

26-vuotias huippusuosittu poptähti Katy Perry meni taannoin naimisiin. Hän asteli alttarille miehensä Russell Brandin kanssa ja häät järjestettiin Pohjois-Intiassa massiivisten turvatoimien merkeissä.

Häiden jälkeen tähden uutisoitiin tehneen pahan etikettivirheen, kun hänet nähtiin perinteisessä morsiusnenäkorussa Jaipurin lentokentällä. Nyt epäilyt etikettivirheestä on kuitenkin tyrmätty. E! Online -verkkojulkaisu kertoo kuitenkin pariskunnan häiden aiheuttaneen ongelmia hotellille.

Intian viranomaiset syyttävät tiikerien rauhoitusalueen lähellä sijaitsevaa hotellia melulakien rikkomisesta. Hääpaikalla on soitettu musiikkia iltakymmenen jälkeen, ja lisäksi häissä poltettiin tupakkaa ja juotiin alkoholia. Tähtipariskunta ei joudu haasteen vuoksi oikeuteen, mutta hotelli joutuu maksamaan tuntuvat sakot tai muussa tapauksessa hotellin johto passitetaan vankilaan.