Lady Gagaa opiskellaan jo yliopistossakin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin poptähti on ollut viime aikoina otsikoissa ennätysmäisen paljon. Faktaa on, että hän joutui perumaan konserttejaan Pariisissa logististen ongelmien takia. Fiktioksi voidaan puolestaan lukea kohuväitteet, joiden mukaan hän on lähteestä riippuen joko kihloissa, naimisissa tai eronnut.

Brittiläinen Telegraph-lehti kertoo Lady Gagan valloittaneen nyt uuden osa-alueen. Nuoret voivat tästä lähtien nimittäin opiskella Lady Gagaa Etelä-Carolinan yliopistossa. Opiskelu tapahtuu Lady Gaga and the Sociology of Fame -kurssin avulla. Tarkoituksena on tutustua Lady Gagan suosion eri piirteisiin.

– Perehdymme sosiologisiin ulottovuuksiin Lady Gagan menestyksen takana. Aiomme tarkastella häntä ilmiönä, sillä hän ei ole samanlainen kuin muut. Olen tavannut hänet monesti, ja hän on uniikki, kuten esimerkiksi Frank Zappa, Prince ja Jimi Hendrix, yliopiston professori Deflem kertoi Telegraph-lehdelle.