Lily Allen taistelee elämästään – vakava verenmyrkytys

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittipoppari Lily Allen on ollut viime kuukausina onnensa kukkuloilla, kun hän on ollut perustamassa perhettä miehensä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli on kuitenkin murskautunut rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Kaunotar joutui myös tapahtuneen jälkeen hengenvaaraan.

The Sun -lehti kertoo poptähden sairastuneen muutama päivä sitten vaaralliseen verenmyrkytykseen, jonka epäillään aiheutuneen vastikään tapahtuneesta keskenmenosta. Lehti raportoi kaunottaren olevan nyt toipumassa vakavasta sairaudestaan ja hän pystyy kommunikoimaan sairaalan hoitohenkilökunnan kanssa ymmärrettävästi.

Kaunotar on kuitenkin pyytänyt tiedottajaansa välittämään julkisuuteen tiedon sairauden kulusta sekä hänen tarpeestaan saada olla rauhassa miehensä Sam Cooperin kanssa. Toipuminen uhkaavasta tilanteesta ja keskeytynyt raskaus ovat hänelle lähipiirin mukaan vaikea käsitellä.