Näyttelijäkaunotar: ”Lady Gaga vei poikaystäväni”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on ollut viime aikoina otsikoissa ennätysmäisen paljon. Taannoin keikkojaan perumaan joutunut supertähti on toisten tietojen mukaan naimisissa ja toisten mukaan ei.

Nyt New York Post -julkaisu raportoi Gagan saaneen syytöksen poikaystävän varastamisesta amerikkalaiselta näyttelijältä Alex Stebbinsiltä. Lady Gaga oli yhdessä nykyisen poikaystävänsä Luc Carlin kanssa ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten. Pari erosi tuolloin popparin liiallisen mustasukkaisuudeen takia ja mies alkoi seurustella Stebbinsin kanssa.

Viime kesänä Gaga palasi kuitenkin takaisin ex-poikaystävänsä elämään ja päätyi takaisin Carlin käsivarsille ilmestymällä Stebbinsin ja Carlin asunnolle. Tämä erotti näyttelijättären hänen rakkaastaan, ja poptähti oli saanut haluamansa.

– Gaga saa kaiken haluamansa. Minulla oli mies jota hänellä ei ollut, joten poppari halusi hänet. Minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia kilpailla onnistuneesti häntä vastaan, sillä se olisi ollut kuin Jeesusta vastaan taisteleminen. Hän on maailman vaikutusvaltaisin nainen ja voittamaton kaikessa, Stebbins kuvaili New York Post -julkaisulle.