Victoria Beckham lyttää poptähden: ”Lady Gaga on parodia”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on ollut viime aikoina otsikoissa ennätysmäisen paljon. Hän joutui taannoin muiden muassa perumaan konserttejaan Pariisissa logististen ongelmien takia ja kerännyt paljon huomiota myös pukeutumisellaan.

Nyt muotimaailman yksi suurimmista tyyli-ikoneista on haukkunut poptähden. Kyseessä on Victoria Beckham, joka kertoi WWD-muotisivustolle Lady Gagan oleva parodia. Beckham toteasi naisen vieneen tyylinsä liian pitkälle, sillä muiden muassa Lady Gagan taannoin tähdellä oli jaloissaan lennolla todella epämiellyttävän näköiset kengät.

Muoti-ikoni toteaa kuitenkin toisaalta ihailevansa Gagan kykyä käyttää moisia asusteita lentokentällä ja lentokoneessa. Naisen mielipide on muuttunut paljon noin kuukausi sitten annetusta kommentista. Beckham totesi tuolloin olevansa homomies naisen ruumiissa, joten Jumala on tarkoittanut hänen rakkautensa muiden muassa Lady Gagalle. Myös Gagan pukeutumustyyli sai vielä silloin häneltä positiivista palautetta.