Katy Perryn ”sisäkköasu” ei juuri imarrellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Alttarille astellut Katy Perry esiintyi muutama päivä sitten Victoria’s Secretin muotinäytöksessä upeissa esiintymisasuissa. Nyt hänet on bongattu kaupungilla mekossa, joka ei ollut kovinkaan imarteleva valinta. Asu sai nimittäin supertähden nyttämään lähinnä sisäköltä.

Edellä mainitussa Victoria’s Secret alusvaatenäytös oli saanut paikalle myös Paris Hiltonin siskonsa Nicky Hiltonin kanssa. Muita julkkisvieraita yleisön joukossa olivat muiden muassa Akon, Natasha Bedingfield ja Vin Diesel. Popkaunotar varasti kuitenkin uhkeiden rintojensa avulla paparazzien huomion totaalisesti.

Katy Perry

(Kuva: BANG Showbiz)