Katy Perryn huima vihkisormus – yli sata timanttia!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Alttarille astellut Katy Perry esiintyi viime viikolla Victoria’s Secretin muotinäytöksessä upeissa esiintymisasuissa. Poptähden esiintymisasut eivät ole ainoa ihailua herättävä asia naisessa, vaan myös uusi vihkisormus hämmästyttää ja ihastuttaa faneja. Katso kuva sormuksesta tästä. Asiantuntijat arvioivat sormuksessa olevan yli 100 timanttia ja sen hinta on ehkä noin 60.000 euroa.

Shampanjan ja konjakin värinen timanttiplatinasormus ei ole kuitenkaan Brandin ainoa kallisarvoinen lahja vaimolleen, sillä hän osti Perrylle myös intiantiikeri Machlin. Machli elää Ranthambhoren kansallispuistossa, eikä sitä siirretä sieltä minnekään. Aviomies maksaa tiikerin ylläpitokustannukset ja muut kulut tulevaisuudessa.