Katy Perryn pikkumekko villitsi eturivin katsojat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Alttarille astellut Katy Perry esiintyi viime viikolla Victoria’s Secretin muotinäytöksessä upeissa esiintymisasuissa. Loppuviikosta hänet bongattiin kaupungilla asussa, joka sai hänet näyttämään sisäköltä. Nyt suosikkipoppari on päässyt jälleen esiintymislavalle, kun hän esiintyi BBC Radio 1 -kanavan järjestämässä Teen Awards 2010 -tapahtumassa varsin antavassa asussa.

Edellä mainitussa Victoria’s Secret alusvaatenäytös oli saanut paikalle myös Paris Hiltonin siskonsa Nicky Hiltonin kanssa. Muita julkkisvieraita yleisön joukossa olivat muiden muassa Akon, Natasha Bedingfield ja Vin Diesel. Popkaunotar varasti kuitenkin uhkeiden rintojensa avulla paparazzien huomion totaalisesti.

Katy Perry