Manageri: ”Rakennamme kaiken Lady Gagan ympärille”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on ollut viime aikoina otsikoissa ennätysmäisen paljon. Taannoin keikkojaan perumaan joutunut supertähti on toisten tietojen mukaan naimisissa ja toisten mukaan ei. Totuuden tietää todennäköisesti vain kyseinen pariskunta.

Supertähden uusi albumi Born This Way tekee tuloaan markkinoille alkuvuoden aikana ja manageri Tony Carter on lumoutunut suosikkilaulajan uudesta materiaalista. Gigwise-verkkosivusto kertoo managerin hehkuttaneen levyä uskomattomaksi ja fanien olevan varmasti tyytyväisiä siihen.

Mies kertoo uskovansa Gagan musiikillisten taitojen olevan tämän valttikortti maailmalla, vaikka muiden muassa muoti-ikoni Victoria Beckham haukkui taannoin Lady Gagan parodiaksi tyylinsä takia.

– Gaga on todella luova ja taitava ja minun mielestäni koko bisneskuvio on rakennettu hänen ympärilleen. Hän on ainutlaatuinen ja upea, siksi me rakennamme kaiken hänen ympärilleen, eikä hän itse joudu muuntumaan muuksi, Carter kertoi Gigwise-julkaisulle.