Katy Perry asetti avioliitolle tiukat säännöt

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Pariskunnan avioliitto on kuitenkin alkanut mallikkaasti, sillä molemmat ylistävät toisiaan vuolain sanoin. Breaking News -julkaisu paljastaa nyt Perryn ja Brandin tiukat säännöt, joilla he hallitsevat avioliittoaan.

– Ensimmäinen ja tiukin sääntö on se, että erossa ei saa olla viikkoa kauempaa. Sen takaamiseksi he ovat ostaneet luksusasunnon New Yorkista. Russell on usein Lontoossa ja Katy Los Angelesissa, joten he halusivat paikan jostain näiden keskeltä, lähde kertoi Breaking News -julkaisulle.

Lähde kertoo pariskunnan yrittävän myös lasta noin vuoden sisällä ja Perry on luvannut myös kokata miehelleen, koska tämän toive on saada aamiainen sänkyyn sunnuntaina. Perry ja Brand ovat myös päättäneet jatkaa käyntejä avioliittoterapiassa taatakseen onnensa jatkumisen. Alkoholi ja ”mehukkaat” lehdet ovat myös kiellettyjä kotona.