Suosikkilaulajan tiukka dieetti: ”Ei lihaa, maitoa tai vehnää”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Kerroimme vastikään Perryn ja Brandin tehneen tiukkoja sääntöjä avioliittoonsa. Tärkeimmäksi säännöksi he olivat kertoneet yhdessäolon tärkeyden, sillä yli viikon erossa olo on kiellettyä heille. Nyt lähde paljasti Daily Star -julkaisulle pariskunnan muuttaneen myös ruokailutottumuksiaan.

– Katy ja Russell aloittavat tiukan dieetin, jonka olisi tarkoitus kestää tämän vuoden loppuun saakka. He ikäänkuin valaistuivat Intiassa ja nyt he eivät aio syödä enää esimerkiksi vehnää, maitotuotteita tai lihaa. He juovat myös maanisesti ananasmehua ja intialaista vihreää teetä, koska se kuulemma laihduttaa, lähde kertoi Daily Star -julkaisulle.