Katy Perry: ”Pysyn seksikkäänä avioliitosta huolimatta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä  Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty hääjuhla oli upea tilaisuus, mutta sen jälkipyykkiä pestään Intialaisessa oikeudessa edelleen.

Lähes päivittäin viihdelehtien otsikoissa paistatteleva 26-vuotias Katy Perry on nyt korostanut, että hän ei tule muuttumaan avioliiton myötä ainakaan seksittömämpään suuntaan ja aikoo jatkossakin pukeutua yhtä provokatiivisiin asuihin. Samalla poptähti kertoi haaveilevansa jo kovasti lapsen saamisesta.

– Naimisissa oleminen tuntuu ihanalta. Nyt haluan saada lapsia ja perustaa perheen. Jotkut voivat luulla, että naimisiin meneminen hidastaisi, mutta minä olen yhä nuori. Minulla on paljon energiaa ja henkilökohtaisia tavoitteita. Olen hyvin itsenäinen, kuin kissa, Katy Perry kertoi News of the World -lehdelle.

– Ihmiset sanovat minulle, että minusta tulee tylsä kun olen naimisissa. Sanon heille että katsokaa nyt hitto Beyoncea! Hän on naimisissa Jay-Z:n kanssa, mutta silti seksikäs naimisissa oleva nainen. En tule olemaan yhtään sen tylsempi.

Samassa haastattelussa Katy kertoi olevansa pohjimmiltaan kiltti tyttö ja olevansa hyvin tietoinen omasta seksuaalisesta vetovoimastaan, jota hän on valmis myös käyttämään kiusatakseen miehiä.