Tyttökalenterin brittikaunotar riisui kaiken – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi 2010 on kulunut vasta syyskuun loppuun, mutta nyt on julkaistu jo ensimmäisiä tyttökalentereita vuodelle 2011. Yksi niistä on brittiläisen Nuts-lehden maineikas tyttökalenteri, jossa kaunottaret poseeraavat vähissä vaatteissa.

Ensi vuoden kalenterissa nähdään nakuilemassa toinen toistaan kauniimpia brittimalleja, joista yksi on neitokainen nimeltä Emma Frain. Hän ei ole tehnyt vielä varsinaista kansainvälistä läåimurtoa. Nyt Emma nähdään kuitenkin poseeraamassa myös muualla kuin maineikkaan tyttökalenterin kuvissa.

Emma Frain poseeraa nimittäin parhaillaan samaisen Loaded-lehden näyttävissä mallikuvissa, joissa hän on riisunut itsensä käytännössä kokonaan. Kaunotar nähdään nimittäin lehden kuvissa niin ylä- kuin alaosattomissakin.