Eva Longorian aviomiehen uskottomuuden syy selvisi?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdelehdissä on kohuttiin koko viime viikon ajan tapauksesta, jossa sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Ulospäin ero näyttää varsin riitaiselta, vaikka molemmat ovat yrittäneet vannoa eroavansa ystävinä.

Parkerin on kerrottu pettäneen Evaa muiden muassa joukkuekaverinsa vaimon kanssa. Kaunottaren ystävät ovat nyt kuitenkin paljastaneet Evan olleen myös yllättävän tyly miestään kohtaan avioliiton aikana.

– Eva oli täynnä uraansa ja Hollywoodia. Hän ja Tony sopivat yhteisistä menoista, mutta Eva halusi olla aina pintaliidossa mukana, eikä hän pystynyt asettautumaan kotiin. Myös juhlinta ystävien kanssa oli hänelle tärkeämpää kuin parisuhteen vaaliminen ja Tony ymmärsi uran olevan vaimolleen tärkeämpi kuin hän. Siksi hän päätyi näihin salasuhteisiinsa, lähteet kertoivat Pop Eater -julkaisulle.

Tuoreimpien tietojen mukaan Parkerin iskuyritysten kohteena on ollut myös englantilainen teinityttö. 19-vuotias malli Sophia Egeler on nimittäin saanut Parkerilta suuren määrän tekstiviestejä, jotka hän on nyt tuonut julkisuuteen. Osa viesteistä on myös kuvaviestejä ja niiden sisältönä on ollut Parkerin nakukuvia.

Muotimaailman ikonin Victoria Beckhamin kerrotaan kuitenkin kannustavan rakasta ystäväänsä Longoriaa tämän taistelussa pahaa oloaan vastaan. Beckham on ilmoittanut järjestävänsä tyttöjen illan, jonka hän toivoo auttavan ystäväänsä hädässä. Iltaan sisältyisi luksushoitoja ja Beckham on lahjoittanut Longorialle myös upeita ja seksikkäitä asuja.