Kauden hulvattomin tehtävä alkoi BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden päivä- ja viikkotehtäviä on pidetty ohjelman fanien keskuudessa jopa tylsimpinä koko ohjelman historian aikana. Kauden tehtävien kohokohta nähtiin kuitenkin alkukaudesta, kun asukkaat käskettiin esittämään toisiaan. Nyt suosikkitehtävä on uusittu.

Tänään asukkaat saivat nimittäin kuulla, että heidän tulee jälleen esittää toisiaan. Edellisellä kerralla BB-Noora ei ollut vielä talossa, joten hän riemastui tehtävästä selvästi eniten. Muut eivät kuitenkaan olleet aivan yhtä innoissaan.

– Tää on ihan hirveetä, Nino totesi.

Nyt tehtävä on jo parhaillaan täydessä käynnissä, ja erityisesti Marikaa esittävä BB-Eetu loistaa räväkästi meikattuna ”kaunottarena”. Hän pitää parhaillaan talossa meininkiä yllä, vaikka ei ollut Nooran tapaan mukana vielä ensimmäisellä kerralla.

Nikoa esittävä BB-Petri on ollut tehtävässä vaisu, ja Eetua esittävä BB-Nino on keskittynyt lähinnä jalkovälinsä kaivelemiseen sohvalla. Nooraa esittävä BB-Niko on hänkin hieman hiljainen, mutta Nino esittävä BB-Marika yrittää kuitenkin kiroilla ja heittää ”törkeää läppää” esikuvansa mukaisesti.