Olivia Wilde näyttävänä aamutoimissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista televisiosarjoista tuttu näyttelijä Olivia Wilde ei ole urallaan komeillut kovinkaan usein kohuotsikoissa, mutta viime vuonna tumma kaunotar teki läpimurtonsa, kun hänet valittiin Maxim-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Lokakuussa Olivia valittiin maailman seksikkäimmäksi vegetaristiksi PETA-järjestön järjestämässä äänestyksessä. Viime aikoina Wilde on poseerannut eri lehtien sivuilla useita kertoja varsin näyttävissä kuvissa. Tällä kertaa Wilde nähdään lämminhenkisissä kuvissa, joissa hänet nähdään muiden muassa aamutoimissaan kahvikuppi kädessään sekä makaamassa sängyllä.

25-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Alpha Dog, Year One ja Fix. Äskettäin Megan Fox nimesi Wilden mielestään erityisen seksikkääksi naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita myös lesbosuhdetta.