Rihanna tyrmäsi läpinäkyvässä iltapuvussa – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Kerroimme taannoin, kuinka Rihanna oli saanut poptähti Justin Bieberiltä ylistystä ja kehuja pojan Facebook-profiilissa. Nyt kehuja satelee People-lehdeltä, joka esitteli Rihannan kolme eri asukokonaisuutta American Music Awards -gaalassa. Yksi niistä oli harvinaisen rohkea veto jopa Rihannan yllä nähtynä.

Kaunottaren punaisella matolla nähty läpikuultava mekko on lehden mukaan todella upea hänen yllään, sillä asun leikkaus korostaa Rihannan hoikkaa vartaloa. Hyppäys avajaisshown rohkeaan bikiniasuun keräsi ylistystä katsojilta ja kriitikoilta hauskuutensa vuoksi. Oman palkintosa hän niiasi vihreässä mekossa, joka ”valui kaunottaren päällä kuin vesi”.

Rihanna