Katy Perryn äiti tyttärensä aviomiehestä: ”Pahuus on läsnä hänen elämässään”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty hääjuhla oli upea tilaisuus, mutta sen jälkipyykkiä pestään intialaisessa oikeudessa edelleen.

Katy Perryn isä on pastori, ja hän antaa täydellisen tukensa tyttärensä avioliitolle. Radar Online -julkaisu kertoo pastorin olevan erittäin tyytyväinen vävypoikaansa, koska tämä tekee hänen tyttärestään onnellisen. Kaikki ei kuitenkaan ole aina ollut näin helppoa Katylle ja Russelille, sillä Katyn äiti Mary on ollut kovin huolissaan tyttärensä miehen sielusta.

– Russellin täytyisi kulkea kohti valoa ja löytää Jumala. Pahuus on myös läsnä hänen elämässään, mutta Jumala voi pelastaa pahuuden vallassa olevan. Russell on käyttänyt heroiinia, mutta usko pitää hänet kuivilla addiktiosta, Mary totesi Radar Online -julkaisulle.

Lähes päivittäin viihdelehtien otsikoissa paistatteleva 26-vuotias Katy Perry on nyt korostanut, että hän ei tule muuttumaan avioliiton myötä ainakaan seksittömämpään suuntaan ja aikoo jatkossakin pukeutua yhtä provokatiivisiin asuihin. Samalla poptähti kertoi haaveilevansa jo kovasti lapsen saamisesta.