Lady Gaga pani alushousuvarastonsa vaihtoon – tässä syy

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on ollut viime aikoina otsikoissa ennätysmäisen paljon. Nyt artistin läheinen taho on kertonut Now-lehdelle Gagan olevan erittäin tiukka alusvaatteidensa laadun suhteen.

Supertähti haluaa pukeutua nykyään vain silkkiin, sillä hän kokee ylellisyyden olevan tärkeää luovuudelleen. Muista materiaaleista valmistutetut alusvaatteet on heivattu julmasti roskiin.

– Vaihtoon on kulunut tuhansia euroja ja me assistentit joudumme tekemään kaiken. Olemme aika tuskastuneita, mutta hän on Lady Gaga ja hän voi vaatia tällaista niin halutessaan. Silkki on kuulemma iholle hyväksi, sillä iho hengittää ja sen vuoksi hän saa keskityttyä tekemisiinsä paremmin, lähde kertoi Now-lehdelle.

Supertähden uusi albumi Born This Way tekee tuloaan markkinoille alkuvuoden aikana ja manageri Tony Carter on lumoutunut suosikkilaulajan uudesta materiaalista. Mies kertoo uskovansa Gagan musiikillisten taitojen olevan tämän valttikortti maailmalla, vaikka muiden muassa muoti-ikoni Victoria Beckham haukkui taannoin Lady Gagan parodiaksi tyylinsä takia.