Lady Gaga ostaa exiltään vanhat nolot valokuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga kiinnostaa kovasti satojamiljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Siten myös hänen vanhat valokuvansa kiinnostavat kovasti, ja niitä onkin jo saatu nähdä jonkin verran julkisuudessa.

Nyt Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, on ottanut yhteyttä entisiin poikaystäviinsä ja vaatinut heitä pitämään vanhat nolot valokuvansa piilossa julkisuudelta. Hän on lisäksi tarjoutunut maksamaan siitä että kuvat päätyvät hänen omaan yksityiseen kokoelmaansa.

– Hän vihaa sitä että hänen vanhasta elämästään päätyy julkisuuteen tietoja ja kuvia. Hän on ottanut yhteyttä entisiin poikaystäviinsä, lapsuuden ystäviinsä ja työtovereihinsa ostaakseen oikeudet heidän valokuviinsa ja muuhun vanhaan materiaaliin. Hän haluaa varmistua että nämä kuvat eivät päädy julkisuuteen, lähde kertoi More!-lehdelle.

Joulukuun alussa kahdeksassa Madame Tussaudin vahakabinetissa ympäri maailmaa paljastetaan Lady Gagan vahanuket. Jokaisella vahanukella on yllään erilainen Lady Gagalta peräisin oleva aito vaatetus.

Supertähden uusi albumi Born This Way tekee tuloaan markkinoille alkuvuoden aikana ja manageri Tony Carter on lumoutunut suosikkilaulajan uudesta materiaalista. Mies kertoo uskovansa Gagan musiikillisten taitojen olevan tämän valttikortti maailmalla, vaikka muiden muassa muoti-ikoni Victoria Beckham haukkui taannoin Lady Gagan parodiaksi tyylinsä takia.