Kotimainen BB-neitokainen laihtui 17 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina päättyi jälleen Big Brother -ohjelman kuluvan vuoden tuotantokausi, kun kisan voittajaksi valittiin BB-Niko Nousiainen. Samaisen ohjelman aikaisemmilta kausilta on tullut tutuksi myös BB-Henna Kalinainen, joka pysyttelee edelleen sitkeästi otsikoissa keinolla millä hyvänsä.

Henna rakastui BB-talossa ja oli ensimmäinen Suomen BB-ohjelmasta peräisin oleva aviopuoliso. Hän nimittäin tapasi aviomiehensä Antin talossa. Pariskunta avioitui seuraavalla tuotantokaudella tietenkin BB-talossa järjestetyissä häissä. Sittemmin avioliitto on jo päättynyt eroon. Henna Kalinainen käväisi pikaisesti BB-talossa myös nyt päättyneellä kaudella, mutta hänet äänestettiin ulos jo muutaman päivän jälkeen.

Henna kertoi äskettäin Hymy-lehdelle, että hän on laihduttanut huimat 17 kiloa. Painavimmillaan 163 senttisen neitokaisen elopainonsa oli 67 kiloa, mutta sittemmin hän on saanut vaa’an näyttämään jo 50 kiloa. Syyskuussa Henna paljasti 7. päivää -lehdelle olleensa viime vuonna raskaana aviomiehelleen, mutta päätyneensä lopulta aborttiin. Omien sanojensa mukaan elokuussa avioeroa hakenut Henna paljasti tulleensa raskaaksi vain muutama kuukausi seurustelun alkamisen jälkeen.