Katy Perryn rintamus pullisteli mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Sittemmin Perry on ollut otsikoissa muistakin syistä kuin pelkästään paljastavien asujensa takia.

Katy Perry paljasti taannoin olevansa mukana Victoria’s Secret -yhtiön alusvaatenäytöksessä, jossa nähdään myös esimerkiksi Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ja Rosie Huntington-Whiteley. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu Grammy-ehdokasjuhlien punaisella matolla asussa, joka vaikutti jääneen hieman pieneksi erityisesti yläosastaan.

Supertähti kertoi vastikään, että perheen perustaminen tulee menemään musiikkiuran ohi, sillä hän haluaa käyttää aikansa parisuhteensa vaalimiseen sekä lapsen kasvatukseen. Jälkikasvua ei ole vielä tulossa, mutta lähitulevaisuudessa sen aika kuitenkin koittaa.

– Laulaminen on minulle erittäin tärkeää, mutta kun lapset tulevat mukaan kuvioon, he ovat päähuomioni kohteena. En koskaan laittaisi musiikkiuraani lasten edelle. Kyse on siten työn sovittamisessa lastenhoidon ympärille, Katy Perry kertoi Access Hollywoodille.

(Kuva: BANG Showbiz)