Lady Gagan nettikuolema mennyt jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on parhaillaan kuollut. Ainakin netissä. Hän ja monet muut supertähdet ovat nimittäin parhaillaan mukana tempauksessa, jossa heidän nettiminänsä kuolivat hyväntekeväisyyden nimissä.

Kyseessä on Digitaalinen kuolema -kampanja, jossa poptähden lisäksi myös muiden muassa Kim Kardashian ja Alicia Keys poistuivat verkosta siihen saakka kunnes AIDS-työn tukemiseen on kerätty miljoona dollaria. Parin ensimmäisen päivän aikana Lady Gaga kartutti kassaa jo yli 200.000 dollarilla. Nyt hänen nettikuolemansa on kuitenkin mennyt hieman odotettua pidemmälle.

Lady Gaga on nimittäin kuvattu asussa ja meikeissä, joiden perusteella häntä voisi pitää ”elävänä kuolleena”. Hän on siis vienyt tempauksen hieman odotettua pidemmälle.