Katy Perry paljastavassa joulumuorin asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Viime viikolla laulajatähti paljasti Ellen Degeneresille pohtivansa sukunimensä vaihtoa Brandiksi.

– Nimi on todella upea. Kun olen esimerkiksi yleisötilaisuudessa ja joku yrittää saada enemmän huomiotani huutamalla ”rouva Brand” niin hän onnistuu siinä täydellisesti. Käännän päätäni salamannopeasti, Katy Perry kertoi ja demonstroi tilanteen Ellen Degeneresille.

Viikonloppuna Katy Perry ikuistettiin esiintymässä Jingle Bell -tapahtumassa Miamissa perin jouluisessa asussa, sillä popkaunotar oli pukeutunut seksikkääksi joulumuoriksi. Hänen asunsa oli nimittäin merkittävästi totuttua joulumuorin asua paljastavampi, mikä varmasti kyllä sopi sekä popparille että hänen faneilleen.

26-vuotias laulaja vitsaili äskettäin 65-vuotiaan Helen Mirrenin kustannuksella sanoen tämän olevan mustasukkainen aviomiehestään Russell Brandistä. Brand ja Mirren näyttelivät taannoin elokuvissa The Tempest ja Arthur. Tämä vuoksi kollegasta tuli kovin läheinen Brandille ja Perry kehoittaakin naista pysymään kaukana miehestään. Perry vitsailee asiasta lisää toteamalla, että avioliitto on toisaalta raskasta työtä, joten vastuun jakaminen ei ole hänelle vastenmielinen ajatus.