Rintava Katy Perry sotilaaallisen uhkeana – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Viime viikolla laulajatähti paljasti Ellen Degeneresille pohtivansa sukunimensä vaihtoa Brandiksi, koska hän rakastaa kun ihmiset kutsuvat häntä rouva Brandiksi.

Nyt Katy Perry on jatkanut pari viikkoa sitten alkanutta Jingle Bell -kiertuettaan. Viikonloppuna supertähtiä pullollaan oleva kiertue pysähtyi New Yorkissa, jossa Katy Perry esiintyi perjantaina. Uhkea poptähti oli pukeutunut tällä kertaa sotilaallisen ryhdikkääseen asuun. Keikalla nähtiin myös muiden muassa Justin Bieber, Selena Gomez ja Michael Buble.

26-vuotias laulaja vitsaili äskettäin 65-vuotiaan Helen Mirrenin kustannuksella sanoen tämän olevan mustasukkainen aviomiehestään Russell Brandistä. Brand ja Mirren näyttelivät taannoin elokuvissa The Tempest ja Arthur. Tämä vuoksi kollegasta tuli kovin läheinen Brandille ja Perry kehoittaakin naista pysymään kaukana miehestään. Perry vitsailee asiasta lisää toteamalla, että avioliitto on toisaalta raskasta työtä, joten vastuun jakaminen ei ole hänelle vastenmielinen ajatus.