Paz de la Huertan topless-kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hän on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. Näyttelijäuransa jo 90-luvulla aloittanut neitokainen on nähty niin valkokankaalla kuin televisiossakin.

Nyt Paz de la Huerta on noussut otsikoihin poseeraamalla estottomasti Boardwalk Empire -televisiosarjassa. Tumma kaunotar riisui vaatteensa, eikä kohtauksessa peitelty lainkaan hänen intiimeimpiä ruumiinosiaan. Nyt nakuilu on saanut jatkoa, sillä Paz poseeraa vuorostaan Paper Magazine -lehdelle muiden muassa yläosattomissa ja alusvaatteisillaan. Kuvat ovat valokuvaaja Theo Wennerin käsialaa.

26-vuotias amerikkalainen Paz de la Huerta aloitti näyttelemisen jo teinitähtenä vuonna 1998 elokuvassa The Object Of My Affection. Sittemmin hän on tehnyt keskimäärin pari roolia vuodessa, mutta läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Vuonna 2010 Paz keskittyy pääasiassa Boardwalk Empire -sarjan kuvauksiin. Kansainvälisessä perheessä varttunut kaunotar puhuu sujuvasti ranskaa, espanjaa ja englantia.