Lady Gaga läpinäkyvässä muoviasussa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on onnistunut pysyttelemään kohuotsikoissa kuukaudesta toiseen musiikkinsa sijaan pääasiassa paljastavilla ja muuten kohahduttavilla asuillaan. Näin on käynyt tälläkin kertaa.

Laulaja kuvattiin eilen illalla Lontoon O2 Arenan esiintymislavalla puolialastomana muoviin pukeutuneena. Läpinäkyvän muoviasun alla hänellä oli ainoastaan valkoiset alushousut. Rintojensa päälle hän oli laittanut valkoista teippiä.

Poptähti tunnetaan rohkeista ja jopa utopistisista asuistaan niin siviilissä kuin esiintymislavoillakin. Aika ajoin Lady Gaga on poseerannut myös alastomana, joskin intiimit paikat peitettynä esimerkiksi muovisilla palloilla. Taannoin hän pukeutui palkintogaalassa pelkkään lihaan, ja tällä viikolla tempaus valittiin arvostetun Time-lehden toimesta vuoden muotitempaukseksi.