Cameron Diaz lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa erityisesti Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta.

Pari kuukautta sitten Hollywoodissa uutisoitiin, että Cameronin seitsemän kuukautta kestänyt suhde baseball-pelaaja Alex ”A-Rod” Rodriguezin kanssa olisi päättynyt. Lehtitietojen mukaan eropäätös oli Alexin, joka ikuistettiin tuolloin useampienkin muiden naisten kanssa.

Sittemmin vanha suola mahdollisesti janotti, sillä Cameron ja Alex viettivät lomaansa yhdessä. Heidät kuvattiin nimittäin aurinkolomalla Meksikossa, jonka hellettä vastaan julkkispari taisteli muiden muassa suihkuttelemalla yhdessä. Nyt Cameron on kuitenkin ikuistettu yksin sinkkukaunottarena näyttäviin bikinikuviin uima-altaan nurkilla.