Petri Nygård : Selvä päivä

Singlet · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård tunnetaan keskimääräistä rivommista sanoituksistaan, mutta viimeistään nyt hän ottaa suuntaa kohti salonkikelpoisempaa musiikkia. Miehen uusi single Selvä päivä on nimittäin sanoitusten osalta totuttua kiltimpi, mutta kokonaisuutena aikaisempaa tarttuvampi ralli.

Biisi on soundillisesti merkittävästi popimpaa kuin aiemmin, sillä nyt mukaan on otettu runsaasti vaikutteita myös dancepuolelta. Nämä soundit pitävät tunnelman tanssiosastolla koko kappaleen ajan. Biisin varsinainen koukku löytyy kuitenkin kertosäkeestä, jonka melodiasta löytyy jo ensikuulemalta selvää hittipotkua. Kertosäkeessä kuullaan vierailijana tamperelainen Lord Est, jonka anti onkin loistava lisä kappaleeseen.

Nygårdin Selvä päivä on miehen uuden tulemisen ensimmäinen kappale, joka tulee takuuvarmasti soimaan myös sellaisissa discoissa, joissa pelkät rajut lyriikat eivät ole aiemmin tanssikansaa juuri sytyttäneet. Tässä on nimittäin takuuvarma hitti. Happy end.

Pisteet 4/5