Tunkeilija kouri Lady Gagan rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on parhaillaan Ranskassa, jossa hänelle on aiheutunut kovasti ongelmia Eurooppaa ravisuttavan lumikaaoksen takia. Supertähden rekat jäivät nimittäin jumiin, kun viranomaiset eivät päästäneet niitä moottoriteille.

Kaaoksen takia Lady Gaga joutui jäämään Pariisiin ylimääräisiksi päiviksi. Siellä turvamiesten muuri on nyt pettänyt, kun henkilö pääsi tunkeutumaan liian lähelle ja ehti kouria popparia rinnoisa. Laulajan kerrotaan olleen järkyttynyt tapauksesta, sillä naisella olisi voinut olla kädessään vaikkapa puukko tai muu ase. Katso kuvat tästä.

– Kaikki 28 Monsterball-kiertueeni rekkaa ovat olleet Ranskan hallituksen takia jumissa 26 tuntia. Kaksi henkilökuntaani kuuluvaa on pidätetty, koska he yrittivät päästä Pariisiin, jotta olisimme voineet esiintyä. Olen raivostunut ja epätoivoinen. Tämä on epäreilua faneilleni ja minulle. Olen vihainen ja surullinen, Lady Gaga kertoi eilen mikroblogissaan.