Anna Abreu: ”Ihan yhtä lailla Ozzy Osbourne on tuote”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen musiikin menneitä vuosikymmeniä käsittelevää Rock Suomi -dokumenttisarjaa on esitetty jo jonkin aikaa YLE Teema -kanavalla. Äskettäin televisioruuduissa nähtiin kotimaisia pop-idoleita kautta aikojen käsitellyt Rock Suomi: Idolit -dokumentti.

Vanhempien tähtien lisäksi dokumentissa käsiteltiin ja haastateltiin myös monia 2000-luvun kotimaisia tähtiä. Mukana oli myös Idols-ohjelmasta alunperin pinnalle noussut, mutta sittemmin paikkansa viihdetaivaalla lunastanut Anna Abreu. Hän totesi, että artisteja on tuotteistettu jo pitkään.

– Aivan yhtä lailla on esimerkiksi Ozzy Osbourne tuotteistettu kuin Anna Abreu tai Rihanna. Eihän Ozzy Ozbourne nyt huvikseen niitä lepakoita syö, vaan se on sen imago. Se on se mikä myy sillä. Ei se huvikseen pidä niitä meikkejä ja huvikseen näytä rähjäiseltä. Se just se mikä myy siinä genressä, Anna Abreu totesi ohjelmassa.

– Suomessa ei saa sanoa, että hei minä olen tähti. Tai että minä olen idoli tai huippuartisti. Jos sä sanot noita asioita, niin sä oot heti kusipää. Se on vaan näin. Sulla on pissa noussut päähän, Anna jatkoi.