Lady Gaga peppu paljaana Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on parhaillaan Ranskassa, jossa hänelle on aiheutunut kovasti ongelmia Eurooppaa ravisuttavan lumikaaoksen takia. Supertähden rekat jäivät nimittäin jumiin, kun viranomaiset eivät päästäneet niitä moottoriteille.

Kerroimme eilen kuinka poptähti joutui tunkeilijan uhriksi, sillä turvamiesten ohi päässyt nainen pääsi puristelemaan laulajan rintoja keskellä päivää. Lady Gaga järkyttyi tapauksesta, mutta on sittemmin jo toipunut ja esiintynyt hyytävässä talvikelissä puolialastomana. Hän onnistui jälleen yllättämään asullaan, sillä se paljasti hänen takapuolensa lähes kokonaan.

– Kaikki 28 Monsterball-kiertueeni rekkaa ovat olleet Ranskan hallituksen takia jumissa 26 tuntia. Kaksi henkilökuntaani kuuluvaa on pidätetty, koska he yrittivät päästä Pariisiin, jotta olisimme voineet esiintyä. Olen raivostunut ja epätoivoinen. Tämä on epäreilua faneilleni ja minulle. Olen vihainen ja surullinen, Lady Gaga kertoi maanantaina mikroblogissaan.