Lady Gaga järkyttyi – tunkeilija yritti pukuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin supertähti Lady Gaga on ollut viime päivinä otsikoissa keskimääräistä negatiivisemmissa merkeissä. Ensin hän joutui perumaan konserttinsa Pariisissa Euroopan lumikaaoksen takia ja sitten tunkeilija pääsi kourimaan hänen rintaansa keskellä päivää.

Lady Gaga joutui joulukuun puolivälissä myös toisen tunkeilijan uhriksi. Tähden turvamiehet eivät nimittäin onnistuneet pysäyttämään ajoissa naista, joka yritti tunkeutua poptähden keikkapaikan pukuhuoneeseen Lontoon O2 Arenalla. Nainen pääsi nimittäin tunkeutumaan suljetulle backstage-alueelle. Lopulta paikalle jouduttiin soittamaan poliisit.

– Tämä oli vakava turvallisuusongelma, sillä nainen oli matkalla Gagan pukuhuoneeseen. Hän oli väärentänyt itselleen asiakirjoja, jotta hän pääsi sisään alueelle. Lady Gaga oli ymmärrettävästi järkyttynyt, mutta hän sai ammattiapua ja pääsi jatkamaan esitystä normaalisti. Lopulta hän tarjosi yleisölle upean esityksen, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Kaiken lisäksi tunkeillut nainen oli turvamiehille jo entuudestaan tuttu. Lady Gaga antoi viime vuonna potkut koko silloiselle turvatiimille sen jälkeen kun mies pääsi nousemaan lavalle hänen konserttinsa aikana ja pääsi tunkeutumaan vain parin metrin päähän laulajasta. Vielä ei ole tietoa saiko nykyinenkin tiimi potkut. Parhaillaan Lady Gaga on keikkatauolla Euroopan kiertueensa jälkeen.