Katy Perry halutaan Ihmenaisen rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui muutama kuukausi sitten brittiläisen koomikon ja näyttelijän Russell Brandin kanssa. Viime viikolla Russellin kerrottiin hurmanneen poptähden jo heti ensitreffeillä antamalla tälle näyttävän timanttikorun.

Nyt maailmankuulu poptähti on voittanut tällä näyttävällä kuvalla äänestyksen, jossa tiedusteltiin parasta mahdollista valintaa Ihmenainen-elokuvan pääosaan. Toiseksi äänestyksessä tuli Trasformers-tähti Megan Fox ja kolmanneksi Morena Baccarin. Viiden joukossa olivat myös Gemma Arterton ja Angelina Jolie.

Katy Perry on kehunut miestään muusakseen, sillä suhde 35-vuotiaaseen näyttelijäkoomikkoon on inspiroinut hänet työstämään uutta musiikkimateriaalia. Perryn mukaan mies on hämmästyttävän upea, komea ja erittäin hauska. Russell saa hänet nauramaan tavalla, johon kukaan ei ole aikaisemmin pystynyt. Nainen kokee heidän olevan täydellisiä toisilleen.