Hymy: Poliisi tutkii suomalaisen BB-pariskunnan tekemisiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikanaan tunnetuksi tulleet BB-Henna Kalinainen ja BB-Antti Kurhinen ovat olleet televisiosta päästyäänkin usein otsikoissa, mutta varsin negatiivisissa merkeissä. Ohjelman jälkeen avioitunut pariskunta on jo ehtinyt erota riitaisissa tunnelmissa.

Henna ja Antti ovat molemmat soimanneet toisiaan median välityksellä, ja nyt Hymy-lehti kertoo ex-pariskunnan tuoreimmasta tempauksesta. Henna Kalinainen teki viime syksynä rikosilmoituksen, jossa hän syyttää Anttia kolmesta pahoinpitelystä. Henna väittää Antin muiden muassa potkineen ja kuristaneen häntä. Lehden mukaan asiasta on käynnistetty poliisitutkinta.

Äskettäin Henna oli otsikoissa myös kun hän ja televisiojuontaja Aleksi Valavuori ottivat yhteen sosiaalisessa mediassa. Valavuori nuiji Hennan sanallisesti Seiskan blogissaan, ja pian Henna vastasi samalla mitalla takaisin. Hän haukkui Twitter-blogissaan Valavuoren esimerkiksi alkoholisoituneeksi juontajaksi, joka on nostanut itsensä jalustalle.