Katy Perry kuvattiin ilman meikkiä sängyssä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Katy Perry avioitui viime lokakuussa brittiläisen koomikko-näyttelijä Russell Brandin kanssa. Intiassa vihitty pariskunta on hehkuttanut suhdettaan julkisuudessa paljon. Katy Perry on itse kommentoinut heidän olevan täydellinen pari toisilleen.

Nyt tuoreen avioparin suhde on kenties koetuksella, sillä Perryn aviomies Russell Brand julkaisi poppari-vaimostaan hieman vähemmän imartelevan kuvan netissä. Brand julkaisi nimittäin Twitter-sivustolla kuvan vastaheränneestä ja meikittömästä vaimostaan.

Julkisuudessa yleensä vahvassa meikissä esiintyvä laulaja ei tainnut olla kuvan julkaisusta mielissään, sillä kuva poistettiin Twitter-sivulta pian sen julkaisun jälkeen. Se oli kuitenkin ehtinyt päätyä sitä ennen verkon syövereihin.

Katy Perry ja Russell Brand kihlautuivat vuosi sitten Intiassa vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Intiaan ihastuneen pariskunnan häitä juhlittiin vajaa vuosi kihlauksesta samassa maassa perinteisin intialaisin menoin. Parin intialaiseen tyyliin suoritettua vihkimistä oli seuraamassa vain läheisimmät ystävät ja sukulaiset.