Hän on Facebookin suosituin supertähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on kuin maailma pienoiskoossa, sillä siellä jylläävät pääasiassa samat suosikit kuin reaalimaailmassakin. Nyt palvelun suosituimmat tähdet on listattu vuodenvaihteen kunniaksi. Myös Facebookissa yksi on ylitse muiden.

Maailman suosituin poptähti Lady Gaga on ollut jo pitkään myös Facebookin suosituin artisti. Palvelussa suosiota voidaan kaiken lisäksi seurata reaaliajassa. Viime vuonna yhteensä peräti 24,7 miljoonaa käyttäjää ilmaisi pitävänsä värikkäästä poptähdestä. Toiseksi suosituin oli hiphop-tähti Eminem, jolla oli vain 800.000 ”tykkäystä” vähemmän.

Viiden suosituimman Facebook-tähden joukkoon mahtuivat heidän lisäkseen Transformers-kaunotar Megan Fox, näyttelijäkomistus Vin Diesel ja r&b-artisti Rihanna. Kuudentena listalla oli Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama.

Lady Gaga oli kuitenkin ylivoimainen ykkönen myös suosion kasvulla mitattuna. Hän ylitti nimittäin viime heinäkuussa ensimmäisenä 10 miljoonan fanin rajan, joten vuoden toisella puolikolla faneja tuli yli 14 miljoonaa lisää. Hän on listaykkönen myös Twitter-mikroblogissa, jossa häntä seuraa 7,5 miljoonaa lukijaa. Supertähtien suosiota laskevan Famecount-palvelun mukaan Lady Gaga on maailman suosituin artisti sosiaalisessa mediassa.