Lady Gaga peppu paljaana nettikuvassa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin supertähti Lady Gaga on ollut viime päivinä otsikoissa keskimääräistä negatiivisemmissa merkeissä. Häntä on viime aikoina kourittu ja hänen backstagelleen on tunkeuduttu useita kertoja.

Nyt Lady Gaga on kuitenkin vaihteeksi otsikoissa positiivisten uutisten ja paljaiden ruumiinosiensa merkeissä. Tällä kertaa kyse ei ole edes paparazzikuvista, vaan supertähti on itse julkaissut kuvan paljaasta takapuolestaan Twitter-blogissaan. Kuvatekstissä hän kertoi, että uusi single julkaistaan 13. helmikuuta ja Born This Way -albumi 23. toukokuuta 2011.

Lady Gaga joutui joulukuun puolivälissä tunkeilijan uhriksi, kun tähden turvamiehet eivät onnistuneet pysäyttämään naista, joka yritti tunkeutua poptähden keikkapaikan pukuhuoneeseen Lontoon O2 Arenalla. Nainen pääsi tunkeutumaan suljetulle backstage-alueelle saakka. Lopulta paikalle jouduttiin soittamaan poliisit.

Lady Gaga