Huh, leffakaunotar esitteli 250 000 dollarin kihlasormuksen – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon ja Ryan Philippe erosivat kaksi vuotta sitten seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Nyt Witherspoon on kihlautunut Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia.

Reese Witherspoon ja sulhanen Jim Toth on nyt ikuistettu seuraamassa Los Angeles Lakers -joukkueen koripallomatsia. Huomio kiinnittyi iloisesti hymyilevän elokuvatähden nimettömään. Sormea koristaa neljän karaatin timanttinen kihlasormus, jonka arvo on noin 250.000 dollaria. Kihlattu Toth suunnitteli sormuksen jalokivikauppias William Goldbergin kanssa.

Ex-mies Ryan Philippe on tyytyväinen Reese Witherspoonin ratkaisuun. Mies kertoi taannoin Daily News –julkaisulle toivovansa kaikkea hyvää exälleen ja tämän uudelle sulhaselle. Kyseessä on kuitenkin hänen kahden lapsensa äiti, joten tämän onnellisuus on hänelle edelleen tärkeää. Ex-pariskunta onkin hyvissä väleissä, sillä lasten hyvinvointi on heille molemmille etusijalla.