Paz de la Huerta toikkaroi kännissä rinta paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta viime aikoina hän on saanut jalansijaa myös viihdelehdissä. Näyttelijäuransa jo 90-luvulla aloittanut neitokainen on nähty niin valkokankaalla kuin televisiossakin.

Joulukuussa Paz de la Huerta nousi otsikoihin poseeraamalla estottomasti Boardwalk Empire -televisiosarjassa. Tumma kaunotar riisui vaatteensa, eikä kohtauksessa peitelty lainkaan hänen intiimeimpiä ruumiinosiaan. Nyt neitokainen on tullut vahingossa paljastaneeksi rintansa toikkaroituaan juovuksissa Golden Globe -gaalan jatkoilla. Hän oli niin huonossa kunnossa, ettei päässyt sisään Chateau Marmontissa järjestetyille jatkoille, vaan kaatuili ulkosalla.

26-vuotias amerikkalainen Paz de la Huerta aloitti näyttelemisen jo teinitähtenä vuonna 1998 elokuvassa The Object Of My Affection. Sittemmin hän on tehnyt keskimäärin pari roolia vuodessa, mutta läpimurto on antanut vielä odottaa itseään. Vuonna 2010 Paz keskittyy pääasiassa Boardwalk Empire -sarjan kuvauksiin. Kansainvälisessä perheessä varttunut kaunotar puhuu sujuvasti ranskaa, espanjaa ja englantia.