Katy Perryn kaula-aukko hurmasi Facebookin pääkonttorissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Katy Perry avioitui viime lokakuussa brittiläisen koomikko-näyttelijä Russell Brandin kanssa. Perry nähdään pian suositussa komediasarjassa How I Met Your Mother. Hän on viime aikoina pitänyt hieman hiljaiseloa otsikoista.

Nyt Katy Perry on ikuistettu vierailemassa maailman suosituimman verkkopalvelun päämajassa Palo Altossa. Popkaunotar tapasi samalla yhden Facebookin perustajista, miljardööri Mark Zuckerbergin. Nuori mies näytti olevan innoissaan saatuaan toimistoonsa maineikasta naiskauneutta.

Katy Perryn tuore avioliitto on parhaillaan kenties koetuksella, sillä Perryn aviomies Russell Brand julkaisi taannoin poppari-vaimostaan hieman vähemmän imartelevan kuvan netissä. Brand julkaisi Twitter-sivustolla kuvan vastaheränneestä ja meikittömästä vaimostaan. Julkisuudessa yleensä vahvassa meikissä esiintyvä laulaja ei tainnut olla kuvan julkaisusta mielissään, sillä kuva poistettiin Twitter-sivulta pian sen julkaisun jälkeen. Otos oli kuitenkin ehtinyt päätyä sitä ennen verkon syövereihin.