Katy Perry paljasti dieettinsä salat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Katy Perry vieraili viime viikolla maailman suosituimman verkkopalvelun päämajassa Palo Altossa. Popkaunotar tapasi samalla yhden Facebookin perustajista, miljardööri Mark Zuckerbergin. Perry tullaan näkemään pian suositussa komediasarjassa How I Met Your Mother.

Tällä hetkellä Katy Perry on tiukalla dieetillä, josta hän kertoi Rolling Stone -lehdelle. Perryn mukaan jokaisen aterian täytyy olla terveellinen. Liha kuuluu myös ruokavalioon, mutta se ei ole Perryn mielestä hyvää. Sunnuntaisin hän sallii itselleen lepopäivän dieetistä. Tuolloin hän saa syödä muiden muassa hampurilaisia. Katy Perry siirtyi tiukalle dieetille tulevan kiertueensa takia. Laulaja haluaa olla nimittäin upeassa kunnossa lavalla.

– Syön terveellisesti kuusi päivää viikossa. Sunnuntaina saan syödä hampurilaisia, sekä muuta roskaruokaa. Minun on pakko sallia se itselleni. Olen aivan kuin olympiaurheilija, tai ainakin sellaiseksi tunnen itseni. Organisoin jatkuvasti aikataulujani. Sen ohella huolehdin sähköpostista, tapaamisista, laulutunneista ja tanssiharjoituksista, Katy Perry kertoi Rolling Stone -lehdelle.

– Kaikki tämä vaiva California Dreams -kiertueeni vuoksi. Se starttaa 20. helmikuuta Portugalissa. Minulla on 95 esiintymistä ympäri maapalloa, ja viimeinen esiintyminen ajoittuu marraskuulle 2011. Kiertueeni takia minä syön nyt todella vähän, sillä minun täytyy näyttää hyvältä yleisön edessä.