Heather Graham rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin viime aikoina tehnyt näyttelijäkaunotar Heather Graham tuli tunnetuksi Austin Powers -elokuvista. Taannoin hänet nähtiin valkokankaalla Kauhea kankkunen -komediassa.

Elokuvatähti Graham on tehnyt näyttelijäuransa lisäksi myös jonkin verran malliuraa. Hän on poseerannut vuosien varrella näyttävissä ja paljastavissa mallikuvissa muiden muassa läpinäkyvissä paidoissa ja alusvaatteisillaan. Nyt näitä parhaita otoksia on koottu kuvagalleriaan.

41-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähditti kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja Kauhea kankkunen.