Jenni Vartiainen kahmi iskelmäehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 parhaat kotimaiset palkitaan Iskelmä Gaalassa, Tampere-talossa, sunnuntaina 13. helmikuuta. Suvi Teräsniska ja Jenni Vartiainen kahmivat eniten ehdokkuuksia Iskelmän vuosiäänestyksessä.

Suvi Teräsniska keräsi peräti viisi ehdokkuutta ja Jenni Vartiainen neljä ehdokkuutta. Jenni Vartiainen on ehdolla Vuoden iskelmän, Vuoden albumin,  Vuoden naisartistin ja Vuoden viihdyttäjän palkinnon saajaksi. Teräsniska tavoittelee Vuoden iskelmä -titteliä kahdella kappaleella ja lisäksi yleisö äänesti hänet ehdolle Vuoden naisartisti-, Vuoden viihdyttäjä ja Vuoden albumi-sarjoissa. Vuoden iskelmä-kategoriassa ovat ehdolla myös Kaija Koo ja Mariska.

Iskelma.fi -verkkopalvelussa tammikuun aikana järjestetyssä äänestyksessä oli osallistujia lähes 33.000 kappaletta. Gaalassa jaettavista kahdeksasta palkinnosta seitsemän on yleisön äänestämiä. Sen lisäksi jaetaan Pro Iskelmä-palkinto.