Tältä Katy Perryn näyttelijärakas näytti teininä ennen bulimiaa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Katy Perry avioitui viime lokakuussa brittiläisen koomikko-näyttelijä Russell Brandin kanssa. Ennen suhdettaan Russell tuli tunnetuksi lähinnä televisiopersoonana ja radioäänenä. Hänet on kuitenkin nähty myös muutamissa elokuvissa.

35-vuotias Russell Brand vietti vaikean lapsuuden ja nuoruuden. Hän sairastui bulimiaan 14-vuotiaana teinipoikana ja sen jälkeen joutui ankaraan huumekierteeseen. Nuoren miehen pelasti kuitenkin kouluteatteri, jossa hän aloitti julkisen uransa 15 vuotiaana. Myöhemmin näyttelemisestä tuli hänelle ammatti. Nyt arkistojen kätköistä on kaivettu kuva, jossa Russell nähdään teini-ikäisenä ennen bulimiaansa.

Russell Brand teininä

Katy Perryn tuore avioliitto on parhaillaan kenties koetuksella, sillä Perryn aviomies Russell Brand julkaisi taannoin poppari-vaimostaan hieman vähemmän imartelevan kuvan netissä. Brand julkaisi Twitter-sivustolla kuvan vastaheränneestä ja meikittömästä vaimostaan. Julkisuudessa yleensä vahvassa meikissä esiintyvä laulaja ei tainnut olla kuvan julkaisusta mielissään, sillä kuva poistettiin Twitter-sivulta pian sen julkaisun jälkeen. Otos oli kuitenkin ehtinyt päätyä sitä ennen verkon syövereihin.