Katy Perryn rintava asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry tullaan näkemään pian suositussa komediasarjassa How I Met Your Mother. Tällä hetkellä Katy Perry on tulevan kiertueensa takia tiukalla dieetillä, mutta sunnuntaisin hän sallii itselleen lepopäivän dieetistä. Laulaja haluaa olla nimittäin upeassa kunnossa lavalla.

Nyt Perry on esitellyt hoikistunutta vartaloaan Meksikossa, jossa hän oli lanseeraamassa Purr-hajuvettään. Paljastavista asuistaan tunnettu laulaja yllätti jopa hänen mittapuullaan harvinaisen paljastavalla asulla, joka paljasti rintamuksesta enemmän kuin peitti.

Äskettäin Katy Perry paljasti faneilleen dieettinsä salaisuudet.

– Syön terveellisesti kuusi päivää viikossa. Sunnuntaina saan syödä hampurilaisia, sekä muuta roskaruokaa. Minun on pakko sallia se itselleni. Olen aivan kuin olympiaurheilija, tai ainakin sellaiseksi tunnen itseni. Organisoin jatkuvasti aikataulujani. Sen ohella huolehdin sähköpostista, tapaamisista, laulutunneista ja tanssiharjoituksista, Katy Perry kertoi Rolling Stone -lehdelle.