Lady Gaga märkänä ja alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkisti taannoin takapuoli paljaana uuden Born This Way -levynsä ja singlensä julkaisupäivät ja nimet. Single julkaistaan 13. helmikuuta ja albumi 23. toukokuuta. Hän on viettänyt hiljaiseloa ennen singlensä julkaisua, mutta nyt julkisuustauko on päättymässä.

Lady Gaga nähdään nimittäin parhaillaan poseeraamassa Purple-lehden sivuilla märkänä ja alastomana. Kuvat on ikuistanut maailman tunnetuimpiin valokuvaajiin lukeutuva Terry Richardson. Otoksissa poptähti nähdään poseeraamassa provosoivasti märässä valkoisessa läpinäkyvässä bodyssä sekä kantamassa skeittilautaa täysin alastomana.

Laulamisen ohella Lady Gaga on pitänyt yllä parisuhdettaan Luc Carliin. Pariskunta on eronnut jo muutaman otteeseen, mutta nyt he ovat jälleen yhdessä. Tällä kertaa heidän uskotaan ottavan suhteensa vakavammin. Luc Carl muutti nimittäin Lady Gagan kanssa yhteen, ja he asuvat Gagan omistamassa huoneistossa. Daily Star -julkaisu kertoo kihlautumisen olevan luvassa aivan lähiaikoina.