Lady Gaga yläosattomissa singlensä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkisti taannoin takapuoli paljaana uuden Born This Way -levynsä ja singlensä julkaisupäivät ja nimet. Single julkaistaan 13. helmikuuta ja albumi 23. toukokuuta. Hän on viettänyt hiljaiseloa ennen singlensä julkaisua, mutta nyt julkisuustauko on päättymässä.

Eilen poptähti paljasti Born This Way -singlensä kansikuvan Twitter-blogissaan. Kuvatekstiksi supertähti oli kirjoittanut ainoastaan ”Kolme päivää”, mikä viittasi singlen julkaisupäivään.

Lady Gaga nähdään parhaillaan poseeraamassa alastomana myös Purple-lehden sivuilla. Valokuvaaja Terry Richardssonin kuvissa poppari nähdään poseeraamassa provosoivasti märässä valkoisessa läpinäkyvässä bodyssä sekä kantamassa skeittilautaa täysin alastomana. Laulamisen ohella Lady Gaga on pitänyt yllä parisuhdettaan Luc Carliin, jonka kanssa hän muutti taannoin yhteen. Pari asuu nyt Gagan omistamassa huoneistossa.

Lady Gaga Born This Way single cover