Lady Gaga myönsi: Käytän huumeita kun teen musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uuden Born This Way -singlensä plagiointikohun saattelemana julkaissut poptähti Lady Gaga kohahdutti eilen illalla Los Angelesissa järjestetyssä Grammy-gaalassa saapumalla paikalle suuren muovisen munan sisällä.

Kohuja hänellä riittää, sillä epäillyn biisivarkauden lisäksi Lady Gaga on nyt myöntänyt käyttävänsä huumeita samalla kun tekee musiikkia. Laulaja kertoi asiasta CBS-kanavan Anderson Cooperin haastattelussa.

– Poltan edelleen kannabista kun kirjoitan musiikkia. En tule peittelemään sitä 60 Minutes -ohjelmassa. En esitä olevani selvin päin oleva ihminen, koska en ole sellainen. En kuitenkaan halua rohkaista lapsia käyttämään huumeita, Lady Gaga kertoi.

– Jos minulta kysytään mitä artistit tekevät väärin, niin minä vastaan että pahinta on että he valehtelevat. Minä en valehtele, koska en ole valehtelija. Haluan olla hyvissä väleissä fanieni kanssa. He tietävät kuka olen ja minä olen monella tavalla heidän kaltaisensa.